Άρης Παναγιωτόπουλος

Άρης Παναγιωτόπουλος

Ο Άρης Παναγιωτόπουλος εντάχθηκε στο δυναμικό της foodstandard το 2015, στο τμήμα Διαχείρησης Έργων και Διασφάλισης Ποιότητας.

Ασχολείται με την εφαρμογή, υλοποίηση και παρακολούθηση Συστημάτων Ποιότητας & Ασφάλειας Τροφίμων για Αγροτικούς Συνεταιρισμούς (Α.Σ.) και Ενώσεις Αγροτικών Συνεταιρισμών (Ένωση Αγροτών Συνεταιρισμένων Καβάλας, τον ΑΣ Καλαμάτας, την ΕΑΣ Ηλείας – Ολυμπίας, τον ΑΣ Στέρνας, τον ΑΣ Λιθινών, τον ΑΣ Πεύκων, τον ΑΣΕΣ ΣΗτείας, τον ΑΣ Κουτσουρά, την ΕΑΑΣ Πατρών, τον ΑΣ Γαργαλιάνων, τον ΑΣ Ζάκρου κ.α.)

Κατά τη διάρκεια της πρακτικής του άσκησης εργάστηκε για το διατμηματικό ερευνητικό πρόγραμμα του εργαστηρίου Φαρμακολογίας, της Φαρμακευτικής Σχολής του  Πανεπιστημίου Αθηνών & Εργαστηρίου Χημείας Γ.Π.Α., στο τμήμα Περιβάλλοντος & Πρασίνου Δήμου Βριλησσίων, σε παραγωγή μανιταριών στην περιοχή της Εύβοιας καθώς και σε πρότυπη υδροπονική καλλιέργεια ντομάτας.

Αποφοίτησε από το Τμήμα Φυτικής Παραγωγής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, με ειδικότητα στο τμήμα Δενδροκομίας-Αμπελουργίας.

Μιλά Αγγλικά.

 

1460639054_email  panagiotopoulos@foodstandard.gr