Νίκος Πέππας

Νίκος Πέππας

Ο Νίκος Πέππας εντάχθηκε στο δυναμικό της εταιρείας το 2020, στο τμήμα Διαχείρισης Έργων και Διασφάλισης Ποιότητας. Αποφοίτησε από το τμήμα Γεωπονικής Βιοτεχνολογίας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ασχολείται με την εφαρμογή, υλοποίηση και παρακολούθηση Συστημάτων Ποιότητας και Ασφάλειας των Τροφίμων & Ιχνηλασιμότητας και με την υλοποίηση προγραμμάτων για την στήριξη και των τομέων του ελαιολάδου και των επιτραπέζιων ελιών.

Διαθέτει πενταετή εμπειρία στον χώρο της πιστοποίησης, διενεργώντας επιθεωρήσεις συστημάτων διαχείρισης ποιότητας (ISO 9001), διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων (ISO 22000, CODEX ALIMENTARIUS), περιβαλλοντικών συστημάτων και εθελοντικών σχημάτων αειφορείας (I.S.C.C.), αλλά και στην διαχείριση έργων (Επιθεωρήσεις καταστημάτων λιανικής Carrefour σε πανελλαδικό επίπεδο, εκπαιδεύσεις προσωπικού – Οργάνωση και συντονισμός ποσοτικών και ποιοτικών καταγραφών υλικών συσκευασίας σε μονάδες ανακύκλωσης για λογαριασμό της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης).

Επιπλέον έχει εργαστεί στην Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Περιφεριακής Ενότητας Νήσων, στο τμήμα Δακοκτονίας.

Μιλά Αγγλικά.

1460639054_email  peppas@foodstandard.gr