Φαίδρα Φυτώκα

Φαίδρα Φυτώκα

Η Φαίδρα Φυτώκα εντάχθηκε πρόσφατα στο δυναμικό της foodstandard, στο τμήμα Διαχείρισης Έργων και Διασφάλισης Ποιότητας.

Είναι απόφοιτη της Γεωπονικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με κατεύθυνση Φυτικής Παραγωγής και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου MSc ‘Plant Sciences, specialization Greenhouse Horticulture’ από το Wageningen University & Research της Ολλανδίας.

Έχει παρακολουθήσει σειρά σεμιναρίων σε θέματα υδροπονικής καλλιέργειας λαχανικών καθώς και καλλιέργειας αρωματικών φυτών σε ελεγχόμενες συνθήκες περιβάλλοντος (φωτισμός, σχετική υγρασία, θερμοκρασία κτλ.).

Στην επαγγελματική της πορεία εργάστηκε ως Plant Scientist, στα πλαίσια πρακτικής άσκησης, σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής, επεξεργασίας και διακίνησης πατάτας στην Ολλανδία. Ακόμα, εργάστηκε σε εταιρεία κατασκευής και διακίνησης υδροπονικού εξοπλισμού και υπηρεσιών στην Αγγλία στο τμήμα R & D καθώς και στο τμήμα υδροπονικής καλλιέργειας αρωματικών φυτών σε θάλαμο με ελεγχόμενες κλιματικές συνθήκες.

Μιλάει αγγλικά.

1460639054_email  fytoka@foodstandard.gr