Η δύναμή μας είναι οι άνθρωποί μας!
Η ομάδα μας αποτελείται από καταξιωμένα στελέχη της αγοράς αλλά και νεότερους, δυναμικούς και φιλόδοξους ανθρώπους με όρεξη για δουλειά. Οι άνθρωποί μας μοιράζονται την κοινή μας δέσμευση για υπηρεσίες ποιότητας προς τους πελάτες μας, το ίδιο πάθος για δημιουργικότητα και την αγάπη για τη δουλειά μας.
Σήμερα, η foodstandard απασχολεί σε μόνιμη βάση 25 στελέχη και συγχρόνως αντλεί από την αγορά, ανάλογα με τις ανάγκες των πελατών, τους καλύτερους εξειδικευμένους συνεργάτες.
Key People
-
Στέλιος ΔρυςΔιευθύνων Σύμβουλος
-
Βαρβάρα ΑβαγιαννέληΑναπληρώτρια Γενική Διευθύντρια
-
Ελίνα ΒιδάληΤμήμα Διαχείρισης Έργων & Διασφάλιση Ποιότητας
-
Άρης ΠαναγιωτόπουλοςΤμήμα Διαχείρισης Έργων & Διασφάλιση Ποιότητας
-
Στέλιος ΒαπορίδηςΤμήμα Διαχείρισης Έργων & Διασφάλιση Ποιότητας
-
Δήμητρα ΑγγέλουΤμήμα Διαχείρισης Έργων & Διασφάλιση Ποιότητας
-
Χρύσα ΠαπαδοπούλουΤμήμα Οικονομικών & Προσωπικού
-
Ιωάννα ΚελαράκουΤμήμα Διαχείρισης Έργων & Διασφάλιση Ποιότητας

Η Ιωάννα Κελαράκου εργάζεται στην Foodstandard από το 2009, στο τμήμα Διαχείρισης Έργων και Διασφάλισης Ποιότητας και
από το 2013 στο υποκατάστημα της εταιρείας Foodstandard στην Καλαμάτα.
Στις αρμοδιότητές της, εντάσσεται η υλοποίηση και παρακολούθηση των Συστημάτων Ποιότητας στον πρωτογενή τομέα (AGRO 2.1 & 2.2, GLOBALGAP), η ενημέρωση των παραγωγών για τις υποχρεώσεις τους, ως μέλη των Ομάδων Ολοκληρωμένης Διαχείρισης και η επικαιροποίηση των λιστών των Ομάδων Παραγωγών, κυρίως για τον Νομό Μεσσηνίας.
Ασχολείται επίσης με την μελέτη σύνταξη και εφαρμογή συστημάτων διαχείρισης της Ποιότητας και Ασφάλειας των Τροφίμων (ISO 22000:2005 , ISO 9001:2015, IFS, BRC κά) καθώς και με την Ιχνηλασιμότητα στον τομέα των τροφίμων (ISO 22005:2007).
Είναι απόφοιτη της Σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Πελοποννήσου, με ειδίκευση στην Τεχνολογία Γεωργικών Προιόντων και συγκεκριμένα στην Ιχνηλασιμότητα ελαιολάδου και επιτραπέζιας ελιάς.
Επιπλέον, συνεχίζει τις σπουδές της στο Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Πελοποννήσου.
Πριν ενταχθεί στο δυναμικό της Foodstandard, εργάστηκε ως υπεύθυνη λειτουργίας του χημικού εργαστηρίου του εργοστασίου της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Μεσσηνίας, πραγματοποιώντας χημικές αναλύσεις σε ελαιόλαδο και επιτραπέζιες ελιές.
Επίσης, είχε εργαστεί στην Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας στην Δακοκτονία.
Μιλά Αγγλικά.
Eleanor Roosevelt