φilosophy

είμαστε η εταιρεία που...

…εντόπισε εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα για το delicatessen ελληνικών προϊόντων φilosophy στο Λονδίνο και σχεδίασε την εταιρική και προϊοντική του ταυτότητα

Το project

Υλοποιήσαμε εκ του μηδενός το όραμα του επιχειρηματία πίσω από το φilosophy. Η ιδεά του για ένα delicatessen ελληνικών προϊόντων στο Λονδίνο, έλαβε από εμάς όνομα, εταιρική ταυτότητα, προϊόντα, προϊοντική ταυτότητα καθώς και υποστηρικτικό υλικό για το φυσικό κατάστημα.

Ο στόχος:

Η δημιουργία ενός καταστήματος delicatessen στο Λονδίνο με επιλεγμένα ελληνικά προϊόντα, εκ των οποίων κάποια θα εντάσσονταν σε ομώνυμη προϊοντική σειρά. Το όνομα έπρεπε να είναι εύληπτο ενώ ταυτόχρονα θα είχε μία διακριτική αίσθηση ελληνικότητας. Ο χαρακτήρας έπρεπε να είναι premium και ταυτόχρονα λιτός, συμβαδίζοντας με το πνέυμα της εποχής. Τα προϊόντα όφειλαν να είναι εξαιρετικά ελληνικά προϊόντα προκειμένου να “εκπροσωπήσουν” τη χώρα στο Λονδίνο.

Συγκεκριμένα

  • δώσαμε το όνομα φilosophy στο κατάστημα και την προϊοντική του σειρά
  • σχεδιάσαμε το λογότυπο και το υλικό του καταστήματος, από τις εξωτερικές επιγραφές ως τις χαρτοπετσέτες και τα sous plat
  • αναζητήσαμε και βρήκαμε κορυφαία ελληνικά προϊόντα ελιάς (ελαιόλαδο, επιτραπέζιες ελιές) καθώς και παραδοσιακά προϊόντα (αλάτι, κρίταμο, κάππαρη κ.α.)
  • σχεδιάσαμε την προϊοντική ταυτότητα για τα παραπάνω προϊόντα

φilosophy

We are the company that..

…has located top quality products for the delicatessen shop of greek products in London, called “φilosophy” and designed its corporate identity and branding.