Οι άνθρωποι μας

Η δύναμή μας είναι οι άνθρωποί μας!

Η ομάδα μας αποτελείται από καταξιωμένα στελέχη της αγοράς αλλά και νεότερους, δυναμικούς και φιλόδοξους ανθρώπους με όρεξη για δουλειά. Οι άνθρωποί μας μοιράζονται την κοινή μας δέσμευση για υπηρεσίες ποιότητας προς τους πελάτες μας, το ίδιο πάθος για δημιουργικότητα και την αγάπη για τη δουλειά μας.

Σήμερα, η foodstandard απασχολεί σε μόνιμη βάση 25 στελέχη και συγχρόνως αντλεί από την αγορά, ανάλογα με τις ανάγκες των πελατών, τους καλύτερους εξειδικευμένους συνεργάτες.

 

Key People

 • Στέλιος Δρυς
  Στέλιος Δρυς
  Ιδρυτής & Διευθύνων Σύμβουλος
 • Ελίνα Βιδάλη
  Ελίνα Βιδάλη
  Τμήμα Διαχείρισης Έργων & Διασφάλιση Ποιότητας
 • Ιωάννα Κελαράκου
  Ιωάννα Κελαράκου
  Τμήμα Διαχείρισης Έργων & Διασφάλιση Ποιότητας
 • Ελένη Μαγκλάρα
  Ελένη Μαγκλάρα
  Τμήμα Διαχείρισης Έργων & Διασφάλιση Ποιότητας
 • ‘Ελενα Κρουσταλλάκη
  ‘Ελενα Κρουσταλλάκη
  Τμήμα Διαχείρισης Έργων & Διασφάλιση Ποιότητας
 • Πολυξένη Καραχάλιου
  Πολυξένη Καραχάλιου
  Διεύθυνση Λογιστηρίου & Προσωπικού
 • Φαίδρα Φυτώκα
  Φαίδρα Φυτώκα
  Τμήμα Διαχείρισης Έργων & Διασφάλιση Ποιότητας
 • Σοφία Λιβιεράτου
  Σοφία Λιβιεράτου
  Αrt director στο Τμήμα Επικοινωνίας & Branding
 • Αλεξάνδρα Ανέστη
  Αλεξάνδρα Ανέστη
  Τμήμα Διαχείρισης Έργων και Διασφάλισης Ποιότητας
 • Αλκμήνη Μαλαγάρη
  Αλκμήνη Μαλαγάρη
  Τμήμα Διαχείρισης Έργων & Διασφάλιση Ποιότητας
 • Εμμανουέλα Μυλωνάκη
  Εμμανουέλα Μυλωνάκη
  Τμήμα Διαχείρισης Έργων & Διασφάλιση Ποιότητας
Στέλιος Δρυς
Ιδρυτής & Διευθύνων Σύμβουλος

Ο Στέλιος Δρυς είναι Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της foodstandard την οποία και ίδρυσε το 2002.
Απόφοιτος του Γεωπονικού Πανεπιστημίου, οραματίστηκε από νωρίς μια εταιρεία παροχής υπηρεσιών σε όλο το φάσμα της αγροδιατροφικής αλυσίδας με τους επαγγελματίες γεωπόνους σε πραγματικό ρόλο συμβούλου. Μετά από 25 χρόνια επαγγελματικής σταδιοδρομίας σε διευθυντικές θέσεις στις μεγαλύτερες επιχειρήσεις του χώρου όπως η Rhone Poulenc Agro Hellas και η Aventis Crop Science, η ευκαιρία να γίνει το όραμα πράξη δόθηκε το 2001 με τη συμμετοχή του στο FOOD GROUP, μια ευρύτερη σύμπραξη των σημαντικότερων επιχειρηματιών του κλάδου.
Η εξέλιξη της foodstandard στα επόμενα 12 χρόνια δικαίωσε την αρχική επιλογή. Σήμερα, είναι υπερήφανος που η αρχική εταιρεία των 4 ατόμων απασχολεί περισσότερους από 25 επαγγελματίες του χώρου που διαχειρίζονται το 40% του κλάδου και αξιοποιούν με μετρήσιμα αποτελέσματα και παραδοτέα τους κοινοτικούς πόρους στο ανώτατο επίπεδο προς όφελος της ελληνικής αγροτικής παραγωγής.
Δραστηριοποιείται ενεργά και συμβουλευτικά σε πρωτοβουλίες που σχετίζονται με την ανάπτυξη και εξωστρέφεια του ελληνικού αγροδιατροφικού κλάδου. Είναι Αντιπρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Ελληνο-ιταλικού Επιμ/ρίου. Επιπλέον, συμμετείχε στη δημιουργία του Συνδέσμου Συσκευαστικών Επιχειρήσεων Φρέσκων Φρούτων & Λαχανικών (ΣΣΕΦΦ) το 2005 αναλαμβάνοντας καθήκοντα Γενικού Διευθυντή για την πρώτη τριετία.
Eίναι Πτυχιούχος του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών απ΄ όπου πήρε και τον μεταπτυχιακό του τίτλο στην Περιβαλλοντική Διαχείριση και Προστασία των Εδαφών. Επιπλέον έχει σπουδάσει Quality Assurance Management στη Λυών και διαθέτει μεταπτυχιακό τίτλο στο Marketing από το Ελληνικό Κέντρο Παραγωγικότητας (ΕΛΚΕΠΑ).
Γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι πατέρας δύο παιδιών, του Ιάσωνα και της Λυδίας.

1460639054_email  dris@foodstandard.gr

Ελίνα Βιδάλη
Τμήμα Διαχείρισης Έργων & Διασφάλιση Ποιότητας

Η Ελένη Βιδάλη εργάζεται στην foodstandard από το 2015 στο τμήμα Διαχείρισης Έργων και Διασφάλισης Ποιότητας, ενώ πρόσφατα εντάχθηκε στο τμήμα new business. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Αξιοποίησης Φυσικών Πόρων και Γεωργικής Μηχανικής με ειδικότητα στη Διαχείριση Υδατικών Πόρων και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου Msc “Διαχείριση Περιβάλλοντος” του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Συμμετέχει στη διαχείριση και υλοποίηση των προγραμμάτων των Οργανώσεων Ελαιουργικών Φορέων (ΟΕΦ) στο πλαίσιο των Κοινοτικών Κανονισμών και είναι υπεύθυνη για την υποβολή, συντονισμό και υλοποίηση προγραμμάτων του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης αλλά και του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητα – Επιχειρηματικότητα- Καινοτομία. Παράλληλα, ασχολείται με προγράμματα προώθησης τα οποία αποσκοπούν στην εφαρμογή ενεργειών ενημέρωσης και προβολής αγροτικών προϊόντων, με φακέλους κατοχύρωσης προϊόντων ΠΟΠ/ΠΓΕ, με την αναγνώριση ομάδων και οργανώσεων παραγωγών, με την Αναγνώριση Διεπαγγελματικών Οργανώσεων καθώς και με τη δημιουργία Αγροδιατροφικών Συμπράξεων.

Στις αρμοδιότητές της, μεταξύ άλλων, εντάσσεται η εφαρμογή, υλοποίηση και παρακολούθηση Συστημάτων Ποιότητας και Ασφάλειας των Τροφίμων στον δευτερογενή τομέα (ISO, IFS, BRC), καθώς και η ενημέρωση και εκπαίδευση των απασχολούμενων των επιχειρήσεων αυτών με βάση τις απαιτήσεις των προτύπων. Επιπλέον, ασχολείται με την ανάπτυξη και εφαρμογή συστημάτων Ιχνηλασιμότητας (ISO 20005:2007), Περιβαλλοντικών Προτύπων (ISO 14001:2004) αλλά και του Συστήματος Υπηρεσιών Επικοινωνίας (ΕΛΟΤ 1435:2009). Επιπλέον είναι υπεύθυνη εφαρμογής των συστημάτων Ποιότητας, Διαχειριστικής Επάρκειας, Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών και Υπηρεσιών Μάθησης μη Τυπικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης της foodstandard.

Πριν ενταχθεί στο δυναμικό της Foodstandard, εργάστηκε στο εμπορικό και τεχνικό τμήμα της εμπορικής εταιρείας Υδροδομή, συμμετέχοντας στην υλοποίηση δημοσίων και ιδιωτικών έργων ύδρευσης, άρδευσης, αερίου και βιολογικών καθαρισμών,  με κυριότερη ενασχόληση στα έργα πρασίνου και περιβάλλοντος.

Μιλάει αγγλικά και ιταλικά.

1460639054_email  vidali@foodstandard.gr

Ιωάννα Κελαράκου
Τμήμα Διαχείρισης Έργων & Διασφάλιση Ποιότητας

Η Ιωάννα Κελαράκου εργάζεται στην Foodstandard από το 2009, στο τμήμα Διαχείρισης Έργων και Διασφάλισης Ποιότητας και από το 2013 στο υποκατάστημα της εταιρείας Foodstandard στην Καλαμάτα.
Στις αρμοδιότητές της, εντάσσεται η υλοποίηση και παρακολούθηση των Συστημάτων Ποιότητας στον πρωτογενή τομέα (AGRO 2.1 & 2.2, GLOBALGAP), η ενημέρωση των παραγωγών για τις υποχρεώσεις τους, ως μέλη των Ομάδων Ολοκληρωμένης Διαχείρισης και η επικαιροποίηση των μελών των Οργανώσεων Παραγωγών (Ο.Π.) και Ομάδων Παραγωγών (Ομ.Π) , κυρίως για τον Νομό Μεσσηνίας.

Ασχολείται επίσης με την μελέτη, σύνταξη και εφαρμογή συστημάτων διαχείρισης της Ποιότητας και Ασφάλειας των Τροφίμων (ISO 22000:2005 , ISO 9001:2015, IFS, BRC κά) , με την Ιχνηλασιμότητα στον τομέα των τροφίμων (ISO 22005:2007) καθώς και με Συστήματα διαχείρισης της Ασφάλειας των πληροφοριών (ISO 27001:2013).

Ασχολείται με την συγγραφή και εκπόνηση Επιχειρησιακών προγραμμάτων στον τομέα των οπωροκηπευτικών καθώς και με άλλα Ευρωπαϊκά  προγράμματα .
Είναι απόφοιτη της Σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Πελοποννήσου, με ειδίκευση στην Τεχνολογία Γεωργικών Προιόντων και συγκεκριμένα στην Ιχνηλασιμότητα ελαιολάδου και επιτραπέζιας ελιάς.

Πριν ενταχθεί στο δυναμικό της Foodstandard, εργάστηκε ως υπεύθυνη λειτουργίας του χημικού εργαστηρίου του εργοστασίου της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Μεσσηνίας, πραγματοποιώντας χημικές αναλύσεις σε ελαιόλαδο και επιτραπέζιες ελιές.

Επίσης, είχε εργαστεί στην Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας στην Δακοκτονία.

Μιλά Αγγλικά.

 

1460639054_email  kelarakou@foodstandard.gr

Ελένη Μαγκλάρα
Τμήμα Διαχείρισης Έργων & Διασφάλιση Ποιότητας

Η Ελένη Μαγκλάρα δραστηριοποιείται στον αγροδιατροφικό τομέα από το 2007 έχοντας απασχοληθεί στην βιομηχανία τροφίμων (ΚΥΚΝΟΣ Ελληνική Εταιρία Κονσερβών ΑΕ), στα φυτικά καλλυντικά (APIVITA AEBE), σε έργα ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (BIG SOLAR SA), στους ελέγχους κοινοτικών-οικονομικών ενισχύσεων (ΟΠΕΚΕΠΕ), στις εκτιμήσεις ζημιών (ΕΛΓΑ) και σε ελέγχους βιολογικών πιστοποιήσεων (IRIS Χατζηδάκη & ΣΙΑ ΕΕ) . Είναι πτυχιούχος του τμήματος “Επιστήμη φυτικής παραγωγής – Ειδικότητας γεωργία & βελτίωση φυτών” και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος “Επιστήμη και σύγχρονα συστήματα φυτικής παραγωγής, φυτοπροστασίας και αρχιτεκτονικής τοπίου” του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Μιλάει αγγλικά και έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων και ημερίδων.

Εντάχθηκε στο δυναμικό της foodstandard στο τμήμα Διαχείρισης Έργων & Διασφάλισης Ποιότητας το 2017 και ειδικεύεται στην σύνταξη, υποβολή και παρακολούθηση Επενδυτικών Σχεδίων.

Έχει συμμετάσχει σε μεγάλο αριθμό προγραμμάτων του ΠΑΑ 2014-2020 όπως στην Δράση 4.2.1 “Μεταποίηση, εμπορία ή και ανάπτυξη γεωργικών προϊόντων με τελικό προϊόν εντός του Παραρτήματος I της Συνθήκης για τη Λειτουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης (γεωργικό προϊόν), στην Δράση 4.1.1 “Υλοποίηση επενδύσεων που συμβάλλουν στην ανταγωνιστικότητα της εκμετάλλευσης”, σε προγράμματα LEADER καθώς συμμετέχει και στην υλοποίηση των προγραμμάτων των Οργανώσεων Ελαιουργικών Φορέων (ΟΕΦ) στο πλαίσιο Κοινοτικών Κανονισμών.

1460639054_email  maglara@foodstandard.gr

‘Ελενα Κρουσταλλάκη
Τμήμα Διαχείρισης Έργων & Διασφάλιση Ποιότητας

Η  Έλενα Κρουσταλλάκη δραστηριοποιείται στον αγροδιατροφικό τομέα από το 2016, έχοντας απασχοληθεί στον ποιοτικό έλεγχο φυτικών καλλυντικών (APIVITA AEBE) καθώς και στο Τμήμα Αμπέλου, Λαχανοκομίας, Ανθοκομίας & Φυτοπροστασίας του ΕΛΓΟ Δήμητρα. Είναι πτυχιούχος γεωπόνος του τμήματος “Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης” του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μετατυχιακού διπλώματος “Εφαρμοσμένη Επιστήμη και Τεχνολογία στη Γεωπονία” του Μεσογειακού Πανεπιστημίου Κρήτης.

Εντάχθηκε στο δυναμικό της foodstandard στο τμήμα Διαχείρισης Έργων & Διασφάλισης Ποιότητας το 2020. Ως μέλος του τμήματος Διαχείρισης Έργων της foodstandard, ειδικεύεται στην σύνταξη, υποβολή και παρακολούθηση Επενδυτικών Σχεδίων αλλά και την διαρκή επικοινωνία με φορείς και υπηρεσίες. Συμμετέχει σε προγράμματα του ΠΑΑ 2014-2020 όπως, η Δράση 4.2.1 “Μεταποίηση, εμπορία ή και ανάπτυξη γεωργικών προϊόντων με τελικό προϊόν εντός του Παραρτήματος I της Συνθήκης για τη Λειτουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης (γεωργικό προϊόν), και η Δράση 4.1.1 “Υλοποίηση επενδύσεων που συμβάλλουν στην ανταγωνιστικότητα της εκμετάλλευσης”,  καθώς συμμετέχει και στην υλοποίηση των προγραμμάτων των Οργανώσεων Ελαιουργικών Φορέων (ΟΕΦ) στο πλαίσιο Κοινοτικών Κανονισμών.

Μιλάει αγγλικά, ισπανικά και γερμανικά.

1460639054_email  kroustallaki@foodstandard.gr

Πολυξένη Καραχάλιου
Διεύθυνση Λογιστηρίου & Προσωπικού

Η Πολυξένη Καραχάλιου  είναι πτυχιούχος του τμήματος Οικονομικών επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών.

Έχει παρακολουθήσει σειρά σεμιναρίων σε θέματα γενικής λογιστικής και Εργατικών.

Εντάχθηκε στην ομάδα της Foodstandard τον Ιούλιο 2020 όπου ενημερώνει τα λογιστικά βιβλία της εταιρείας, είναι υπεύθυνη για την καταχώρηση παραστατικών, εισπράξεων, πληρωμών, τιμολογίων και λογιστικών εγγραφών. Υποβολή εργατικών καθώς και ασφαλιστικών έντυπων. Παρακολουθεί τις τραπεζικές κινήσεις καθώς και επικοινωνεί με πελάτες και προμηθευτές για συμφωνία λογιστικής καρτέλας. Βοηθάει στη σωστή και πλήρη αρχειοθέτηση του λογιστηρίου της εταιρείας και προσπαθεί να βρει τρόπους για την  οικονομική ανάπτυξη της εταιρείας.

1460639054_email  karachaliou@foodstandard.gr

Φαίδρα Φυτώκα
Τμήμα Διαχείρισης Έργων & Διασφάλιση Ποιότητας

Η Φαίδρα Φυτώκα εντάχθηκε πρόσφατα στο δυναμικό της foodstandard, στο τμήμα Διαχείρισης Έργων και Διασφάλισης Ποιότητας.

Είναι απόφοιτη της Γεωπονικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με κατεύθυνση Φυτικής Παραγωγής και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου MSc ‘Plant Sciences, specialization Greenhouse Horticulture’ από το Wageningen University & Research της Ολλανδίας.

Έχει παρακολουθήσει σειρά σεμιναρίων σε θέματα υδροπονικής καλλιέργειας λαχανικών καθώς και καλλιέργειας αρωματικών φυτών σε ελεγχόμενες συνθήκες περιβάλλοντος (φωτισμός, σχετική υγρασία, θερμοκρασία κτλ.).

Στην επαγγελματική της πορεία εργάστηκε ως Plant Scientist, στα πλαίσια πρακτικής άσκησης, σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής, επεξεργασίας και διακίνησης πατάτας στην Ολλανδία. Ακόμα, εργάστηκε σε εταιρεία κατασκευής και διακίνησης υδροπονικού εξοπλισμού και υπηρεσιών στην Αγγλία στο τμήμα R & D καθώς και στο τμήμα υδροπονικής καλλιέργειας αρωματικών φυτών σε θάλαμο με ελεγχόμενες κλιματικές συνθήκες.

Μιλάει αγγλικά.

1460639054_email  fytoka@foodstandard.gr

Σοφία Λιβιεράτου
Αrt director στο Τμήμα Επικοινωνίας & Branding

 

Η Σοφία Λιβιεράτου εντάχθηκε στο δυναμικό της foodstandard το 2017 και είναι υπεύθυνη για το δημιουργικό σχεδιασμό, την επιμέλεια έντυπου και του digital υλικού με γνώμονα την εταιρική στρατηγική, καθώς και την οπτική επικοινωνία των πελατών της εταιρίας (δημιουργία λογοτύπων, εταιρικής ταυτότητας, ετικέτας συσκευασίας και έντυπου υλικού). Διαχειρίζεται σε καθημερινή βάση τα τρέχοντα project, συντονίζει τη δημιουργική ομάδας και έχει την ευθύνη για την παράδοση των εργασιών στα προκαθορισμένα deadlines σε συνεργασία με το τμήμα Marketing για τη διασφάλιση τήρησης των προδιαγραφών και της εταιρικής στρατηγικής. Είναι αρμόδια για το σχεδιασμό γραφιστικών, για τις καμπάνιες online διαφήμισης όπως επίσης και για την επεξεργασία φωτογραφιών και τον έλεγχο των τελικών υλικών προς εκτύπωση.

Έχει Πτυχίο γραφιστικής Desktop Publishing Essentials από την σχολή Akto Art & design καθώς και μεγάλη επαγγελματική εμπειρία στον έντυπο τύπο όπως Αδεσμευτος τύπος , Ελευθερος τύπος καθώς και πολλές μόνιμες συνεργασίες με εκδοτικόυς οίκους της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Μιλάει αγγλικά.

1460639054_email  atelie@foodstandard.gr

Αλεξάνδρα Ανέστη
Τμήμα Διαχείρισης Έργων και Διασφάλισης Ποιότητας

Η Ανέστη Αλεξάνδρα ανήκει στο δυναμικό της Foodstandard, στο Τμήμα Διαχείρισης Έργων και Διασφάλισης Ποιότητας.

Ασχολείται με την υλοποίηση και παρακολούθηση των Συστημάτων Ποιότητας στον πρωτογενή τομέα (AGRO 2.1 & 2.2, GLOBALGAP), την επικαιροποίηση των λιστών των ομάδων παραγωγών ελιάς που αφορούν τα Προγράμματα Ο.Ε.Φ. και τη σύνταξη των αιτήσεων πιστοποίησης AGRO, GLOBALGAP για τους εκάστοτε πιστοποιητικούς φορείς. Έχει άμεση επικοινωνία με τους πελάτες και τους προμηθευτές της εταιρίας.

Είναι μέλος στην ομάδα έργου των προγραμμάτων προώθησης και στο πρόγραμμα που σχετίζεται με τους Γεωργικούς Συμβούλους.

Έχει αναλάβει τη διαχείριση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης της εταιρείας (facebook, Instagram).

Αποφοίτησε από το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων, της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (πρώην Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας).

Έχει παρακολουθήσει ημερίδες με θέμα την “Αειφορική Διαχείριση Περιβάλλοντος και Ήπιες Μορφές Ενέργειας” και την “Αστική Γεωργία (Δενδροκηπευτικών και Εδαφικών Πόρων)”.

Μιλάει αγγλικά και γαλλικά.

1460639054_email  anesti@foodstandard.gr

Αλκμήνη Μαλαγάρη
Τμήμα Διαχείρισης Έργων & Διασφάλιση Ποιότητας

Η Αλκμήνη-Αλεξάνδρα Μαλαγάρη είναι γεωπόνος πτυχιούχος του τμήματος Επιστήμης Ζωική Παραγωγής και Υδατοκαλλιεργειών με ειδικότητα στη Διατροφή μικρών μηρυκαστικών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου Msc “Ολοκληρωμένη Διαχείριση Παραγωγής Γάλακτος και Γαλακτοκομικών Προϊόντων ” του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Στην επαγγελματική της πορεία έχει ασχοληθεί με την τεχνική υποστήριξη παραγωγών αιγοπρόβειου γάλακτος και συγκεκριμένα με τη διαμόρφωση της διατροφής των μικρών μηρυκαστικών με σκοπό τη διόρθωση των φυσικοχημικών και μικροβιολογικών χαρακτηριστικών του γάλακτος, τη διασφάλιση της σωστής υγιεινής των κτηνοτροφικών μονάδων, της ευζωίας και της υγείας τους . Επιπρόσθετα, στην τελευταία εργασιακή της εμπειρία είχε την ευκαιρία να ασχοληθεί  με  τη διατροφή, την εκτροφή, την υγιεινή των μονογαστρικών ζώων, καθώς και με την κατάρτιση ισορροπιστών βιταμινών και ιχνοστοιχείων, μέσω της προώθησης διατροφικών συμπληρωμάτων. Παράλληλα, έχει εργαστεί σε βιολογική αιγοτροφική μονάδα στην Ολλανδία με κύριες δραστηριότητες τη διαχείριση της εκτροφής και της διατροφής των αιγών καθώς και τη συμμετοχή σε εργασίες μεταποίησης του παραγόμενου νωπού γάλακτος.

Έχει συμμετάσχει σε πρόγραμμα ταχύρρυθμης συμβουλευτικής “Food for Business” με αντικείμενο την παροχή υπηρεσιών ενημέρωσης υψηλής και εκπαίδευσης, σχετικά με την αγροδιατροφή και τη γαστρονομία, σε ομάδες και startups που φιλοδοξούν να επιχειρήσουν στους τομείς της αγροδιατροφής, του τουρισμού και της γαστρονομίας.

Στην παρούσα φάση έχει ενταχθεί στο δυναμικό της foodstandard, στο Τμήμα New  Business με αντικείμενο την υλοποίηση προγραμμάτων στο πλαίσιο του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης αλλά και του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητα – Επιχειρηματικότητα- Καινοτομία ενώ παράλληλα συμμετέχει στην υλοποίηση των προγραμμάτων των Οργανώσεων Ελαιουργικών Φορέων (ΟΕΦ) στο πλαίσιο  των Κοινοτικών Κανονισμών.

Μιλάει αγγλικά.

1460639054_email  malagari@foodstandard.gr

Εμμανουέλα Μυλωνάκη
Τμήμα Διαχείρισης Έργων & Διασφάλιση Ποιότητας

Η Εμμανουέλα Μυλωνάκη έχει πτυχίο τεχνολογίας γεωπονίας τμήμα φυτικής παραγωγής.

Απο το 2006 έως και σήμερα ασχολείται με την ανάπτυξη και εφαρμογή συστημάτων ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων (πρότυπα ISO), την ανάπτυξη, εφαρμογή και πιστοποίηση συστημάτων ολοκληρωμένης διαχείρισης (προτυπα AGRO 2.1 & AGRO 2.2, GLOBALGAP) σε ελαιοπαραγωγούς και παραγωγούς κηπευτικών.

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια ασχολείται επιπλέον με τα προγράμματα ΟΕΦ στον τομέα του ελαιολάδου και των επιτραπέζιων ελιών.

Μιλάει αγγλικά.

1460639054_email  mylonaki@foodstandard.gr

 
You must do the things you think you cannot do

Eleanor Roosevelt

Skip to content