Οι εφαρμογές μας

  • Home
  • /Οι εφαρμογές μας
efarmer Mobile App

Η εφαρμογή για κινητά τηλέφωνο που μεταφέρει τον αγρότη στη νέα εποχή!

Όλα τα καλλιεργητικά, οικονομικά και περιβαλλοντικά δεδομένα της καλλιεργειας σε μία εφαρμογή στο κινητό τηλέφωνο

 

Απευθύνεται σε όλους τους παραγωγούς

e-contract farming

Kαινοτόμα πλατφόρμα ψηφιακής οργάνωσης της συμβολαιακής και συμμετοχικής γεωργίας και κτηνοτροφίας

 

Απευθύνεται σε επιχειρήσεις τροφίμων, ιδιωτικές και συνεταιριστικές

iKnow

Ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα για την εσωτερική και εξωτερική ιχνηλασιμότητα μιας επιχείρησης

 

Απευθύνεται σε παραγωγικές και μεταποιητικές μονάδες τροφίμων

logbook

Ολοκληρωμένο σύστημα ομαδικών και εξατομικευμένων καταγραφών παραγωγών με πολλαπλές αναφορές

 

Απευθύνεται  σε ομάδες παραγωγών  και σε  γεωτεχνικούς για όλες τις καλλιέργειες

Για εμάς οι εφαρμογές αποτελούν το σημαντικότερο κομμάτι οργάνωσης μιας επιχείρησης και για αυτό δίνουμε σημασία σε κάθε λεπτομέρεια. Ο σχεδιασμός μιας εφαρμογής ξεκινάει αναλύοντας τις απαιτήσεις του πελάτη και στόχος είναι η δημιουργία ενός ουσιαστικού εργαλείου που οργανώνει, δίνει λύσεις και κερδίζει χρόνο μειώνοντας τη γραφειοκρατία από μια επιχείρηση. Για να το πετύχουμε αυτό χρησιμοποιούμε όλη τη σύγχρονη τεχνολογία έτσι ώστε οι εφαρμογές μας να είναι προσβάσιμες από όλα τα σύγχρονα μέσα (υπολογιστές, smartphones και tablets) τόσο σε τοπικό επίπεδο όσο και δικτυακά.

Για εμάς κάθε πελάτης μεγάλος ή μικρός έχει διαφορετικές ανάγκες και γι αυτό και η εφαρμογή που δημιουργούμε γι’ αυτόν είναι κάθε φορά “κομμένη και ραμμένη” στα μέτρα του (tailor made) εξυπηρετώντας τις ανάγκες του.

Με την εμπειρία πολλών χρόνων στην ανάπτυξη εφαρμογών στον τομέα μας, έχουμε δημιουργήσει τέσσερις (4) βασικές σειρές που χρησιμοποιούνται ως αρχή για τις περισσότερες εφαρμογές. Αναπτύξαμε για τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της ιχνηλασιμότητας το iknow, για την οργάνωση της συμβολαιακής γεωργίας το econtract farming (ecf), για την οργάνωση της παρακολούθησης μιας ομάδας παραγωγών από γεωπόνους το logbook και για τους προηγμένους παραγωγούς το efarmer.

Οι εφαρμογές μας διακρίνονται για την ευχρηστία τους, το πολύ φιλικό περιβάλλον χρήσης και φυσικά για το περιεχόμενο τους. Με το σκεπτικό αυτό κάθε επιχείρηση αποκτά και ένα ισχυρό εργαλείο marketing αφού κάθε εφαρμογή σχεδιάζεται με τέτοιο τρόπο ώστε να χρησιμοποιείται και σαν εργαλείο προώθησης του τρόπου δουλειάς της επιχείρησης

 
Innovation happens because there are people out there doing and trying a lot of different things.

Edward Felten

Skip to content